Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gitár Klub Juniális 2008 06 26-án

2008.06.17

KORG.hu Gitár Klub Júniális 2008. június 26. 13:00 (Ingyenes)

                                      2008. Június 26. 13:00-20:00.

KORG.hu ZóNA Startpont 1107 Budapest, Fogadó u. 3.

A rendezvényen való részvételért küldj egy regisztrációs e-mail

a klub@korgzona.hu e-mail címre !

Nagy öröm számunkra, hogy megoszthatjuk veletek a hírt. 2008. június 26.-án ünnepelni fogunk. Az ünneplés oka a nyári napsütés, az iskola vége, a nyári fesztiválok kezdete, a csinos lányok előbukkanása a téli kabátok alól és természetesen a Szabó Sándor barátunk nevével fémjelzett Gitár Klub ünnepi eseménye. Sándor vendégként, Magyarország első számú cső és csöves erősítő specialistáját Mezey Bélát is meghívta erre az alkalomra. Béla most rendet rak a fejekben cső ügyileg. Rajta kívűl emelik a délután fényét a KORG.hu ZóNA zenész barátai. Ezúttal az VOX és Marshall erősítők legismertebb hivatalos hazai endorsereivel (László Attila, Hrutka Róbert, Ábrahám Zsolt, Vámos Zsolt, Mátyás Attila, Gajdacsi Gábor) is találkozhatnak személyesen, azok a szerencsések akik regisztrálnak klub@korgzona.hu e-mail címen és az eseményen vendégeink lesznek. A népszerű gitárosok természetesen nem csak jelen lesznek, de beszélni is fognak arról, hogy ők, hogy használják az általuk birtokolt hangrendszereket.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az eseményen jelen lesz és előadást tart Hidasi Barna barátunk is. Ő az a hangmérnök, akinek a nevét a legtöbb sikeres magyar rock zenekar lemezeinek hátulján olvashatjuk (Tankcsapda, Depresszió...). Sokan nem tudják, Barna nem csak a kemény zene felvételének világában mozog otthonosan. Maga is gyakorló billentyűs és Szabó Sándor Nemzetközi Akusztikusgitár Koncertkörútjának is állandó hangmérnöke. Tehát tapasztalatai sokoldalúak, nagy öröm, hogy június 26.-án tőle tanulhatunk arról, hogy érhetjük el a vágyott gitárhangzást felvételeinken és a színpadi PA rendszerből visszahallgatva. Hidasi Barnát jelenlétével, ezúttal Zöld Zsolt, az Audio-Technica mikrofonok hazai szakértője is erősíti. Reményeink szerint lesz szó a gitár alapok és hangszerek mikrofonozása mellett a színpadi vezetéknélküli gitár rendszerek működéséről is.

A KORG.hu ZóNA kínálata június hónaptól egy új márkával gyarapodott. A rendezvényen Gajdacsi Gábor a KORG/VOX és Marshall gitáros termékek  hazai demonstrátora bemutatja a GLAB cég gitár vezérlő rendszerét. A rendszer egy olyan köponti egységet takar, amely egyszerre tud kezelni effekt loopokat, erősítő switcheket, MIDI üzeneteket és ezek különböző kapcsolásaiból saját beállításokat képes eltárolni. Tehát úgy tudom használni önnáló analóg és digitális effektjeimet, mintha multieffekt lenne. A hangminőségbeli különbséget talán senkinek sem kell bemutatni egy cél effekt és egy multieffekt között. Mostantól kezdve nem kell kompromisszumot kötni, aki a legjobb minőségre vágyik, nem kell hogy lemondjon a kényelemről és a kényelem érdekében sem kell feláldozni a minőséget. Mindez a sok jó tulajdonság egy rendkívűl masszív és átgondolt felületű készülékházba van bújtatva és az összes ismert konkurenshez képest sokkal kedvezőbb áron érhető el.

Andrásik Remo is ellátogat hozzánk és bemutatja az egybegyülteknek az idén 15. születésnapját ünneplő Gitármánia tábor tervezett programját és egy új hazai, zenészeknek szóló szakalapot: a HANGFOGLALÁS magazint.

A rendezvény tervezett programja a következő:

13:00

Gyülekező

13:30

Gitármánia tábor bemutatkozó - Vendég: Andrásik Remo

13:50

GLAB gitár rendszer kontroller bemutató - Gajdacsi Gábor

14:30

László Attila - VOX AC30CCH + VOX V212BNX

14:50

Ábrahám Zsolt - VOX AC30CCH + VOX V212BN

15:10

Hrutka Róbert - VOX AC30CC2X

15:30

Hidasi Barna és Zöld Zsolt - A gitár mikrofonozása és felvétele. Előadás.

16:20

Vámos Zsolt - Marshall JVM410H + Marshall 1960BV

16:40

Mátyás Attila - Marshall JVM410H + Marshall 1936V

17:00

Szabó Sándor Gitár Klubja - Vendég: Mezey Béla (a CSŐguru)

Mielőtt elmennél nyaralni, ki ne hagyd ezt a remek programot. 1 hónap múlva Gitármánia Tábor, egész nyáron fesztiválok, van időd próbálni a bandáddal. Ennél jobb felvezetést rajzolni sem lehet a nyári menetrend elé.

Várunk mindenkit szeretettel !

Üdv

KORG.hu ZóNA